Accountmanager buitendienst VW bedrijfswagens (LKW)

40 uur per week (5 dagen) m/v

Heb je passie voor bedrijfswagens en VW in het bijzonder? Ben jij een buitendienst accountmanager met ruime ervaring in relatiebeheer en acquisitie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Door jouw charismatische, open en resultaatgerichte houding straal je vertrouwen uit en weet je klanten voor je te winnen en aan je te binden. Afspraak is afspraak, waarbij je denkt en werkt in mogelijkheden en kansen. Je voelt precies aan wat de klant nodig heeft en kan de klant goed informeren en adviseren over product en diensten. Naast de verkoop van de bedrijfswagens weet je voldoende focus te leggen om aanvullende producten (bedrijfswagen-inrichting) en diensten (financiering, verzekering etc.) bij te verkopen.

Gemiddeld 1 dag per week ben je op locatie Haarlem aanwezig voor de administratieve afwikkeling en geven van terugkoppelingen over de commerciële activiteiten.

Jouw profiel
- Minimaal HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële buitendienstfunctie in bedrijfswagens
- Communicatief vaardig op alle niveaus
- Commercieel en klantgericht
- Overzicht behouden en organiseren
- Voorkeur woonachtig in de regio Haarlem

Aanbod
Naast een marktconform salaris en een provisie regeling die maandelijks betaald wordt, bieden wij een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamisch bedrijf met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We geven onze medewerkers veel eigen verantwoordelijkheid. De sfeer is informeel en persoonlijk.

Aanvullende informatie
Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Marco Schoonderwoerd, Directeur automobielbedrijf Zuid, op tel:     023-5128149

Interesse?
Je kunt uitsluitend solliciteren via de website: www.werkenbijmartinschilder.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug naar het overzicht

Direct reageren op deze vacature
* Verplichte velden


Zoeken in vacatures
Volg ons ook via:                

    @martinschilder

BOVAG eert Martin Schilder Groep voor 50 jaar lidmaatschap #persbericht #MartinSchilder #Alkmaar #BOVAG... perssupport.nl/persbericht/0b…
19 dagen geleden
Martin Schilder Groep

T: 072 - 541 06 81
E: contact@martinschilder.nl
W: www.werkenbijmartinschilder.nl