Martin Schilder Automobielbedrijven

Dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda & VW Bedrijfswagens

Direct naar "vestigingen & routes"

Bekijk hier de vacatures van Martin Schilder Automobielbedrijven

 

De automobielbedrijven vormen het hart van onze organisatie. In onze showrooms vindt de autoverkoop plaats, in de werkplaatsen de aftersales: service, onderhoud en reparatie. Martin Schilder vertegenwoordigt vier gerenommeerde merken:

 

  • Volkswagen
  • Audi
  • SEAT
  • Skoda
  • VW Bedrijfswagens

 

Iedere verkoper is gespecialiseerd in één van deze merken. Hij moet niet alleen alles weten van ‘zijn’ merk maar ook de taal spreken van zijn klantenkring.

 

Goed georganiseerde werkplaatsen

Onze werkplaatsen zijn goed georganiseerd en voldoen aan de laatste stand van de techniek. Daarin blijven we voorop lopen. We investeren flink in arbeidsomstandigheden, bijvoorbeeld op gebied van verlichting en verwarming. Als één van de weinige garagebedrijven hebben we een lift voor de balanceermachine, zodat onze monteurs hun rug sparen.

 

De meeste van onze onderhoudsmonteurs zijn gespecialiseerd in het werken met een bepaald  merk. We hebben ook een aantal allround monteurs. Medewerkers worden gestimuleerd om te blijven leren. Via onze Martin Schilder Academy bieden we opleidingen aan tot (Eerste) Autotechnicus.

 

Vestigingen

Onze hoofdvestiging staat in Alkmaar. Daarnaast hebben we vestigingen in Bergen, Bloemendaal, Den Helder, Haarlem, Heemstede, Heemskerk, Heerhugowaard, IJmuiden en Schagen.

« Terug naar overzichtZoeken in vacatures
Volg ons ook via:                

    @martinschilder

@jappie23 Bedankt Gerard!
27 februari
Martin Schilder Groep

T: 072 - 541 06 81
E: contact@martinschilder.nl
W: www.werkenbijmartinschilder.nl