Autoverhuur & shortlease

In het verhuurbedrijf werken we met een jong en dynamisch team.

Direct naar "vestigingen & routes"

Bekijk hier de vacatures van Martin Schilder Autoverhuur

 

In het verhuurbedrijf werken we met een jong en dynamisch team. Het werk is hectisch, vooral ’s morgens en
’s avonds is het erg druk met uitgeven en terugbrengen van de auto’s. Tussen de bedrijven door is er gelukkig ook tijd voor gezelligheid. Dat is belangrijk, omdat we binnen het team van elkaar afhankelijk zijn en dat vraagt collegialiteit en teamwork.

 

Wat komt er bij kijken?

Er komt heel wat kijken bij het verhuren van auto’s, zoals klantcontact aan de balie, telefoontjes, planning, reserveringen maken, zorgen voor transport, schoonmaak, administratie en wagenparkbeheer. Sommige klanten maken hun reservering ruim van tevoren. Maar het komt ook voor dat iemand binnen een uur een auto nodig heeft. En omdat we geen ‘nee’ verkopen doen we alles om dat voor elkaar te krijgen.

 

Verhuur

Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht met tijdelijke vervoersproblemen. We verhuren personenauto’s, bedrijfswagens, verhuis- en bestelwagen en busjes. Dat kan voor een dag, een week, een maand of zelfs een jaar.

 

Locaties

De verhuur werkt vanuit drie locaties. De hoofdvestiging staat in Alkmaar, daar werken zo’n twaalf mensen. In Heemskerk werkt één medewerker en in Haarlem twee.

 « Terug naar overzicht

 Zoeken in vacatures
Volg ons ook via:                

    @martinschilder

@jappie23 Bedankt Gerard!
27 februari
Martin Schilder Groep

T: 072 - 541 06 81
E: contact@martinschilder.nl
W: www.werkenbijmartinschilder.nl