De sollicitatie procedure

Hoe werkt solliciteren bij Martin Schilder?

Sollicitatiegesprek

Als we in jouw CV en motivatie genoeg aanknopingspunten zien, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek. Verloopt dit positief, dan vragen we je terug te komen voor een tweede gesprek. De procedure wordt afgerond met een derde gesprek.

 

1e gesprek:
Dit is vooral een wederzijdse kennismaking, waarin je meer vertelt over jezelf aan de hand van je CV. Wij vertellen wat de vacature inhoudt en  wat we van je verwachten.

 

2e gesprek:
Je praat nu met andere mensen uit het bedrijf en maakt kennis met je mogelijke toekomstige collega’s en met de vestigingsdirecteur. Tijdens het eerste of tweede gesprek maak je ook kennis met de personeelsadviseur.

 

3e gesprek:
Ter afronding bespreken we de arbeidsvoorwaarden en maken we praktische afspraken over werktijden, startdatum en dergelijke.

 

Voor managementfuncties vormt een assessment een vast onderdeel van de procedure.

 

Diploma’s en andere documenten

We vragen je om de volgende originele documenten mee te nemen naar je 2e gesprek:

  • diploma’s en cijferlijsten / certificaten
  • getuigschriften
  • geldig identiteitsbewijs (geen rijbewijs)
  • kopie van de salarisspecificatie bij je huidige werkgever
  • eventueel een verklaring van goed gedrag

Als je bij ons in dienst komt bewaren we kopieën van deze documenten in je personeelsdossier. Wanneer je wordt afgewezen vernietigen wij ze.

 

Referenties

We vragen je ook om één of twee referenties op te geven van bedrijven waar je gewerkt hebt (naam van het bedrijf, contactpersoon en telefoonnummer).

Na het 1e of 2e gesprek nemen we contact op met deze referenties.

 

In portefeuille

Het kan zijn dat je niet (direct) in aanmerking komt voor een baan bij de Martin Schilder Groep, maar dat we wel mogelijkheden zien voor de toekomst. We vragen je in zo’n geval of we je gegevens in portefeuille mogen houden. Mogelijk nemen we dan later weer contact met je op.

 

Afwijzing

Wanneer je niet in aanmerking komt voor een baan bij de Martin Schilder Groep, ontvang je hiervan zo snel mogelijk schriftelijk bericht.Zoeken in vacatures
Volg ons ook via:                

    @martinschilder

@jappie23 Bedankt Gerard!
27 februari
Martin Schilder Groep

T: 072 - 541 06 81
E: contact@martinschilder.nl
W: www.werkenbijmartinschilder.nl