Eerste voertuigtechnicus (flexibel inzetbaar)

40 uur per week

Als Eerste voertuigtechnicus ben je de spil van de werkplaats. Je werkt in een collegiaal team met gemotiveerde technici. De werkplaats is goed georganiseerd en voldoet aan de laatste stand van de techniek. Je krijgt bij ons mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en uit te groeien tot specialist. Je werkt zelfstandig en hebt veel eigen verantwoordelijkheid. Je hebt geen vaste standplaats en je zult daar worden ingezet waar dat nodig is. De ene keer kan dit in Alkmaar zijn en de andere keer in Haarlem of in één van onze andere vestigingen.

Wat houdt de functie van Eerste autotechnicus in?

  • Je repareert en onderhoudt diesel- en benzineauto’s.
  • Je spoort mechanische en elektrische storingen op en lost ze op. Vooral lastige en complexe storingen vind je uitdagend.
  • Je bent een vraagbaak voor voertuigtechnici, leerlingen en stagiaires.
  • Je vult werkorders in en houdt de urenverantwoording bij.
  • Je houdt de werkplaatschef en de service adviseur op de hoogte van de voortgang.
  • Je zorgt ervoor dat je werkomgeving schoon en veilig blijft.
     

Functie eisen:

Het vakdiploma 1e Autotechnicus Rijbewijs B. Tenminste 5 jaar werkervaring in de moderne personenauto’s techniek. Het heeft de voorkeur dat je APK keurmeester bent en het Stek diploma bezit (dit is geen vereiste).

Als Eerste voertuigtechnicus werk je graag in een team en vind je de kwaliteit van je werk belangrijk. Auto elektronica heeft voor jou geen geheimen meer. Je blijft graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en vindt het leuk om daarin training te krijgen. Je ziet verschillende werkplaatsen van binnen daar je op een vestiging gaat werken waar je nodig bent.

Bij Martin Schilder kom je in een dynamisch bedrijf met goede arbeidsomstandigheden. Naast een goed salaris bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je kan bijvoorbeeld op onze kosten verder leren.

Mocht je vragen hebben over de functie neem dan contact op met Michel Schilder (directeur aftersales) tel.: 06-51301985

Terug naar het overzicht

Direct reageren op deze vacature
* Verplichte veldenMartin Schilder Groep

T: 072 - 541 06 81
E: contact@martinschilder.nl
W: www.werkenbijmartinschilder.nl