HBO Stagiair HRM / P&O

m/v, 40 uur

Martin Schilder is een familiebedrijf met een lange historie. In ruim 80 jaar zijn wij uitgegroeid van dorpsgarage tot een omvangrijke onderneming met 7 vestigingen in Noord-Holland. Naast verkoop en onderhoud van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Fiat en Fiat Professional, bieden wij een totaalpakket van diensten aan. Hiertoe behoren onder andere fleetsales, leasing, autoverhuur en schadeherstel. Lees meer op: www.martinschilder.nl.

Voor onze afdeling P&O zijn wij op zoek naar een:

Stagiair HRM / P&O

Voor het najaar van 2017 zijn wij op zoek naar een ambitieuze HRM-student die ons team komt ondersteunen. Tijdens deze afwisselende meewerkstage krijg je de mogelijkheid om volop mee te draaien binnen het P&O-team van Martin Schilder en kennis te maken met vele facetten van het HR-vakgebied.

Jouw werkomgeving: Ons team bestaat uit een Personeelsadviseur, 2 medewerkers P&O en een salarisadministrateur. Onze P&O-afdeling neemt een strategische, adviserende en faciliterende rol richting directie en management in. Wij houden ons o.a. bezig met het in-, door- en uitstroom van medewerkers en de financiële & arbeidsrechtelijke zaken binnen het HR-beleid. Martin Schilder is een familiebedrijf waarin een nuchtere bedrijfscultuur heerst waarin eigen initiatief en inzet worden aangemoedigd. Wij staan als bedrijf en als afdeling altijd open voor verbetering en voor jouw ideeën.

Jouw rol als stagiair: Martin Schilder en de markt waarin we opereren zijn volop in ontwikkeling. Hierdoor kunnen wij jou interessante uitdagingen bieden en kun jij je steentje bij dragen aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Als stagiair ben je een volwaardig lid van ons team en ondersteun je op het gebied van onder andere werving en selectie, verzuim- en opleidingsbeleid.

Hoofdwerkzaamheden:
* Ondersteuning met betrekking tot personeelsadministratie;
* Uitwerken van diverse HR vraagstukken;
* Afhankelijk van jouw interesses bijdragen aan of opzetten van HR projecten;
* Ondersteuning bij werving en selectie.

Profiel
* Je volgt een HBO HRM opleiding (3e jaar);
* Je kunt plannen en organiseren;
* Je bent enthousiast, leergierig en doortastend;
* Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
* Je bent accuraat, integer en resultaatgericht.

Wij bieden
Een aantrekkelijke stageplaats op ons hoofdvestiging te Alkmaar, waarbij je inzet wordt beloond en je werkt aan je ontwikkeling. De werksfeer is informeel maar professioneel. Binnen je stage is volop ruimte voor eigen initiatief. De stagevergoeding is € 350,- per maand (op basis van 40 uur/week). Startdatum en uren zijn in overleg.

Interesse?
Solliciteer dan snel voor deze stage door je CV en een korte motivatie te uploaden via onze website: www.werkenbijmartinschilder.nl

Voor informatie over de stageplaats in Alkmaar kan je contact opnemen met Geert-Jan Wösten, Personeelsadviseur op tel. 072 – 541 06 81

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht

Direct reageren op deze vacature
* Verplichte velden


Zoeken in vacatures
Volg ons ook via:                

    @martinschilder

Beleef voorsprong, maatwerk en ambacht tijdens het #Audi A8 introductie & lifestyle event. Zondag 26 november bij M… twitter.com/i/web/status/9…
4 dagen geleden
Martin Schilder Groep

T: 072 - 541 06 81
E: contact@martinschilder.nl
W: www.werkenbijmartinschilder.nl