Junior verkoopadviseur Haarlem

fulltime 40 uur

Als Junior verkoopadviseur ontvang je onze klanten en adviseer je ze op een professionele wijze over de aanschaf van een auto. Een hoge klanttevredenheid weet jij moeiteloos te bereiken doordat je goed luistert naar onze klant. In alles wat je doet straal je jouw passie voor auto’s uit.

Je zorgt ervoor dat je de gestelde doelstellingen behaald. Denk hierbij aan doelen op het gebied van: klanttevredenheid, te verkopen auto’s en accessoires, financieringen en verzekeringen. Je bent actief in het opvolgen van contacten om relaties met onze nieuwe en bestaande klanten te verwerven en optimaal te onderhouden.

Wat vragen wij ?

Onze voorkeur gaat uit naar een collega die een studie heeft gevolgd in een commerciële richting. Werkervaring in een vergelijkbare functie is geen vereiste. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent klantvriendelijk, een teamspeler, neemt initiatieven en bent representatief. Verder heb je een commerciële en positieve instelling en weet je de verwachtingen van de klant te overtreffen. Voor deze functie is het een vereiste dat je in het bezit bent van rijbewijs B. In deze functie is zowel de koopavond als de zaterdag een reguliere werkdag.

Wij bieden

Naast een uitstekend salaris en een provisieregeling bieden wij een uitdagende en een veelzijdige functie in een professioneel bedrijf waarbij er genoeg ontplooiingsmogelijkheden zijn. Je standplaats is in de basis Haarlem, maar in voorkomende situaties  kunnen we je vragen om in te springen in andere vestigingen. Wij hechten waarde aan goede arbeidsomstandigheden en vinden scholing en training in het kader van een goede persoonlijke ontwikkeling belangrijk.

Aanvullende informatie

Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Marco Schoonderwoerd, Directeur Automobielbedrijf zuid,  023-5128149

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht

Direct reageren op deze vacature
* Verplichte velden


Zoeken in vacatures
Volg ons ook via:                

    @martinschilder

BOVAG eert Martin Schilder Groep voor 50 jaar lidmaatschap #persbericht #MartinSchilder #Alkmaar #BOVAG... perssupport.nl/persbericht/0b…
19 dagen geleden
Martin Schilder Groep

T: 072 - 541 06 81
E: contact@martinschilder.nl
W: www.werkenbijmartinschilder.nl