LeaseVisie

LeaseVisie, een onafhankelijke leasemaatschappij.

Direct naar "vestigingen & routes"

Bekijk hier de vacatures van LeaseVisie

LeaseVisie is onze merk- en bankonafhankelijke leasemaatschappij die dagelijks in contact staat met de zakelijke markt. Veel van onze activiteiten zijn gericht op het verzorgingsgebied van de Martin Schilder Groep, maar ook landelijk zijn wij inmiddels geen onbekende meer en hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd.

Ons dynamische team bestaat uit 20 zeer enthousiaste leasespecialisten waarbij de persoonlijke aandacht richting onze klanten centraal staat. Wij investeren in de behoefte en wensen van de klant en bieden hierdoor onderscheidende maatwerkoplossingen in combinatie met een interessante tariefstelling.

De afgelopen jaren hebben wij onze leaseportefeuille uitgebreid naar 3800 contracten die zijn verdeeld over 600 klanten. 50% Van de leasecontracten bestaat uit de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. De overige 50% bestaat uit alle andere merken die in Nederland leverbaar zijn.

LeaseVisie “Jij verdient ‘t”

 « Terug naar overzichtZoeken in vacatures
Volg ons ook via:                

    @martinschilder

Beleef voorsprong, maatwerk en ambacht tijdens het #Audi A8 introductie & lifestyle event. Zondag 26 november bij M… twitter.com/i/web/status/9…
4 dagen geleden
Martin Schilder Groep

T: 072 - 541 06 81
E: contact@martinschilder.nl
W: www.werkenbijmartinschilder.nl