Social Media

 

Twitter

Bij Martin Schilder zijn wij actief op Twitter. Twitter is een nieuw, laagdrempelig kanaal waarmee wij de dialoog aan gaan met onze klanten en niet-klanten.
 
 
Zo helpen wij mensen met vragen, maar ook met klachten. Twitter is al een belangrijk onderdeel binnen ons klanten contact en het kanaal wordt steeds intensiever gebruikt.   
 
 
Bekijk hier rechts wat er op Twitter over "Martin Schilder" of martinschilder wordt geschreven.
 
 
 
 
 
 

Weblog.martinschilder.nl

Martin Schilder introduceerde als eerste Europese autobedrijf een weblog. Goed voor gemiddeld vijftienhonderd bezoekers per maand. Op onze weblog plaatsen wij berichten over onze evenementen, ontwikkelingen en medewerkersblogs. Bekijk hier onze weblog: http://weblog.martinschilder.nl/

 

 

Facebook

Martin Schilder is ook te vinden op Facebook. 
zie: www.facebook.com/martinschildergroep. Op onze Facebookpagina plaatsen we onze evenementen, foto's, blogberichten en video's.

 

 

Martin Schilder Automobielbedrijven on LinkedIn

LinkedIn

Bekijk de profielen van alle huidige medewerkers, voormalige medewerkers, nieuwe medewerkers, en recente
promoties. volg de Martin Schilder LinkedIn  

 

Foursquare

Met FourSquare bieden wij location based services aan. Zo kun je in aanmerking komen voor specials bij ons op de vestigingen. Enkele voorbeelden: Korting wasstraat Heemskerk, Korting Q8 op tanken en wassen en extra gifts bij evenementen.

 

Online media 

Onze foto's en video's plaatsen wij ook op het internet. Zo gebruiken wij Flickr voor de foto's en Youtube voor de video's. klik hier om naar het Martin Schilder Youtube kanaal te gaan of hier om de photostream op Flickr te bekijken.
 
Hieronder zie je al onze Martin Schilder foto's gepubliceerd in een 3d wall  
 
 

 

Gezocht: monteurs

 
Martin Schilder zorgde in 2008 met een online wervingsactie voor nieuwe monteurs voor een flinke buzz op socialemedia. In een flmpje zag je twee meisjes die met hun oude VW Golf verschillende Volks-wagengarages bezochten. Want er was iets ‘onder aan de auto’, ‘een romme-lend geluid’, vast ‘iets met de uitlaat of zo, want die zit daar toch?’. Zodra de auto op de brug stond, lazen de garagemannen aan de onderkant een vacaturetekst: "Gezocht: monteurs. www.martinschilder.nl " 

  
  

E-cademy

Bij Martin Schilder hebben we inmiddels al een aardige structuur neergezet om ‘virtueel in dialoog te gaan’. Maar de grote verandering zal zitten in ons eigen gedrag.
 
We kunnen en willen medewerkers niet opleggen op nu ineens ‘sociaal te gaan doen op internet’. Dat staat haaks op de gewenste authenticiteit. Maar willen medewerkers die affiniteit hebben met internet en/of dit graag willen krijgen bieden wel faciliteren. Daarom starten we met de Martin Schilder E-cademy waarin diverse trainingen en workshops aangeboden worden op het gebied van internet en sociale media.
 
Naast de trainingen komt er ook een virtuele omgeving voor de E-cademy waar je geïnformeerd wordt over de laatste ontwikkelingen en trends. Ook kunnen we hier handige tips met elkaar delen en klanten betrekken bij het nog slimmer/beter toepassen van internet door onze organisatie. De Martin Schilder E-cademy is al volop in ontwikkeling. Bij deze 'public beta'


Zoeken in vacatures
Volg ons ook via:                

    @martinschilder

@jappie23 Bedankt Gerard!
27 februari
Martin Schilder Groep

T: 072 - 541 06 81
E: contact@martinschilder.nl
W: www.werkenbijmartinschilder.nl