Personeelsvereniging

Zo leer je collega’s van een andere kant kennen

Paintballen, solex rijden en een motoruitje. Dat zijn een paar van de activiteiten die onze personeelsvereniging dit jaar organiseert. Daarbij kan je eens een heel andere kant leren kennen van de mensen met wie je dagelijks samenwerkt. Je ontmoet er natuurlijk ook je collega’s van de andere vestigingen. En zeg nou eerlijk, wat is er leuker dan je baas onder vuur nemen met paintballen?

 

Waarom een personeelsvereniging?

Door buiten werktijd met elkaar leuke activiteiten te ondernemen, versterk je de band met je collega’s. En het is natuurlijk ook hartstikke gezellig. Als bedrijf hechten we veel waarde aan die onderlinge betrokkenheid, vandaar dat we graag willen dat alle medewerkers lid zijn van de personeelsvereniging.

 

Eigen budget

De personeelsvereniging wordt bestuurd door een aantal medewerkers, die elk jaar een activiteitenkalender samenstellen. Ze zorgen ervoor dat er voor iedereen iets leuks te doen is. De vereniging heeft een eigen budget uit de verplichte maandelijkse bijdragen van de medewerkers.

 

Eigen intranetsite

Alle informatie over de personeelsvereniging staat op de intranetsite van de personeelsvereniging. Hier staat niet alleen de agenda van activiteiten, je vindt er ook foto’s, een ideeënbus en een gastenboek. Om na te genieten en ideeën in te brengen.Zoeken in vacatures
Volg ons ook via:                

    @martinschilder

Beleef voorsprong, maatwerk en ambacht tijdens het #Audi A8 introductie & lifestyle event. Zondag 26 november bij M… twitter.com/i/web/status/9…
4 dagen geleden
Martin Schilder Groep

T: 072 - 541 06 81
E: contact@martinschilder.nl
W: www.werkenbijmartinschilder.nl