Schadebehandelaar / calculator

40 uur, m/v

Martin Schilder is een familiebedrijf met een lange historie. In ruim 80 jaar zijn wij uitgegroeid van dorpsgarage tot een omvangrijke onderneming met 6 vestigingen in Noord-Holland. Naast verkoop en onderhoud van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Fiat en Fiat Professional, bieden wij een totaalpakket van diensten aan. Hiertoe behoren onder andere fleetsales, leasing, autoverhuur en schadeherstel. Lees meer op: www.martinschilder.nl.

Voor Autoschade Waterland (vestiging Beverwijk) zijn wij op zoek naar een:

Schadebehandelaar / calculator

Als Schadebehandelaar behandel je alle schademeldingen. Je stelt de schaderapporten op en draagt zorg voor de afwikkeling richting de verzekeringsmaatschappijen. Wat voor alle schadegevallen geldt, is dat het zaak is dat de mobiliteit van onze klanten snel en goed geregeld dient te worden. Schade aan je auto is natuurlijk altijd vervelend, het verstoort je dag en de afwikkeling en het verzorgen van mobiliteit kan voor onze klanten een hoop “gedoe” zijn.

Dit regel jij allemaal voor onze klanten. Een zo comfortabel mogelijke afwikkeling van de schademelding, het verzorgen van mobiliteit voor onze klanten en zorgdragen voor het spoedige herstel van de auto.

We verwachten van jou in deze functie dat je zorgdraagt dat schade aan de auto goed en snel wordt gerepareerd, maar nog belangrijker, we verwachten dat klanten altijd enthousiast zijn over de wijze waarop je de schademelding en alles wat hierbij verder komt kijken voor klanten hebt behandelt.

Je komt te werken binnen een enthousiast team. In deze dynamische functie behandel je allround materiële schades. Wij zijn op zoek naar een proactieve medewerker met een gedreven en flexibele instelling.

Wij vragen:
• Mbo(+) werk- en denkniveau;
• Je beheerst de Nederlandse taal goed (zowel in woord als geschrift);
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Je bent enthousiast, creatief en gaat oplossingsgericht te werk;
• Pro-actief en zelfsturend zijn competenties die jou kenmerken;
• Je bent fulltime beschikbaar;
• Ervaring in een soort gelijke functie of de interesse om te worden opgeleid.


Vaardigheden:
• Goede contactuele eigenschappen;
• Klant- en servicegerichte instelling;
• Zelfstandig werkend;
• Stressbestendig;
• Open houding;
• Organisatorisch vermogen.

Wij bieden:
Bij Martin Schilder kom je in een dynamisch bedrijf met goede arbeidsomstandigheden. Naast een goed salaris bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je kan bijvoorbeeld op onze kosten verder leren.

Interesse?
Herken jij jezelf in het boven aanstaande profiel? Solliciteer dan direct. Je sollicitatie bestaat uit minimaal een motivatiebrief en CV. Aanvullende informatie kun je vinden op www.martinschilder.nl of je kunt contact opnemen met Cees Groenland (Directeur Schade) tel: 072 – 567 1310

Gelieve geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze vacature

Terug naar het overzicht

Direct reageren op deze vacature
* Verplichte velden


Zoeken in vacatures
Volg ons ook via:                

    @martinschilder

@jappie23 Bedankt Gerard!
27 februari
Martin Schilder Groep

T: 072 - 541 06 81
E: contact@martinschilder.nl
W: www.werkenbijmartinschilder.nl