Servicemedewerker Haarlem

m/v (oproeper waaronder ook op zaterdag)

Auto’s huur je toch alleen op een zonnig eiland? Mis! Dat doe je ook gewoon in Nederland, en óók bij jou om de hoek! In Noord-Holland is Martin Schilder Autoverhuur & Shortlease één van de grootste spelers in de autoverhuurbranche. Vanuit 3 vestigingen en met zo’n 20 collega’s, worden dagelijks honderden huurauto’s op de weg gezet. Topsport, die alle medewerkers met passie én een lach uitvoeren. 

Als onderdeel van de Martin Schilder Groep, voorzien wij in huurauto’s van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA. Wij staan klaar voor iedereen die tijdelijk een auto nodig heeft: een particulier voor bijvoorbeeld verhuizing, weekendje weg of vakantie, een werkplaatsbezoeker die vervangend vervoer nodig heeft, of de (groot)zakelijke klant die het wagenpark voor enkele dagen of zelfs maanden wilt uitbreiden.

Word jij onze nieuwe collega?
Naast onze hoofdvestiging in Alkmaar (waar ook de backoffice, sales, marketing en wagenparkbeheer te vinden zijn), hebben wij nog twee vestigingen in Haarlem en Heemskerk. Voor de verhuurbalie in Haarlem, gelegen in hartje centrum, zoeken wij een gezellige en energieke

Servicemedewerker m/v (oproeper waaronder ook op zaterdag)

Wat doet een servicemedewerker?
Als jij huurauto’s wast en controleert, hoeft er daarna alleen nog maar een strik omheen! Jij gaat voor showroomstaat, met minder ben je niet tevreden. Naast het wassen van de huurauto’s in onze wasstraat, zorg je er voor dat de auto van binnen spik en span is, de bandenspanning natuurlijk even gecontroleerd wordt en indien nodig olie en ruitensproeiervloeistof wordt bijgevuld. Wij gaan voor topkwaliteit. Jij ook? Dan zoeken we jou!

Ben jij er klaar voor om deel uit te maken van het leukste autoverhuur team van Noord-Holland?

Wij zoeken iemand die:
- graag met mensen werkt;
- kritisch op eigen werk is; 
- creatief problemen oplost;
- lacht om drukte en chaos;
- hard werkt en in staat is zijn of haar eigen tijd in te delen.

Heb jij:
- Minimaal MBO werk- en denkniveau;
- Rijbewijs B;
- ‘Wat met auto’s’;
- Zin om af en toe wat gezelligs te doen met je collega’s?

En ben jij:
- Zorgvuldig;
- Flexibel inzetbaar;
- Sociaal;
- Beschikbaar op zaterdag;
- In staat om te pieken op momenten van drukte?

Houd je van mensen om je heen, gezelligheid, hard werken en ben je aan het einde van de dag trots op je prestaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur ons jouw motivatiebrief en CV en overtuig ons van jouw enthousiasme. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Miguel Coppen, Verhuur coördinator, via
miguelcoppen@martinschilder.nl of 023-5128158.

Terug naar het overzicht

Direct reageren op deze vacature




















* Verplichte velden


Zoeken in vacatures




Volg ons ook via:                

    @martinschilder

@jappie23 Bedankt Gerard!
18 dagen geleden




Martin Schilder Groep

T: 072 - 541 06 81
E: contact@martinschilder.nl
W: www.werkenbijmartinschilder.nl