Zaterdag schoonmaker / autopoetser Den Helder

Zaterdag (8 uur per week), m/v

Martin Schilder is een familiebedrijf met een lange historie. In ruim 80 jaar zijn wij uitgegroeid van dorpsgarage tot een omvangrijke onderneming met 6 vestigingen in Noord-Holland. Naast verkoop en onderhoud van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Fiat en Fiat Professional, bieden wij een totaalpakket van diensten aan. Hiertoe behoren onder andere fleetsales, leasing, autoverhuur en schadeherstel. Lees meer op: www.martinschilder.nl.

Voor Den Helder zijn wij op zoek naar een:

Zaterdag schoonmaker / autopoetser

Help jij ons in Den Helder op zaterdag om de werkplaats schoon te maken en de uitleen auto’s te wassen?
Het is een afwisselende functie voor elke zaterdag (8 uur).

Ben jij de persoon die we zoeken? Die het poetsen en schoonmaken van de auto's / werkplaats leuk vindt? Dit betekent het wassen van de auto's, het van binnen reinigen van de auto’s en alle andere zaken die nodig zijn om de auto weer in een topconditie te brengen.

Heb je geen zin in vakkenvullen in de supermarkt? Dit is dit de ideale zaterdagbaan om bijvoorbeeld naast je studie bij te verdienen

Wij bieden:
Bij Martin Schilder kom je in een dynamisch bedrijf met goede arbeidsomstandigheden. Naast een goed salaris bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Herken jij jezelf in het boven aanstaande profiel? Solliciteer dan direct. Je sollicitatie bestaat uit minimaal een motivatiebrief en CV. Aanvullende informatie kun je vinden op www.martinschilder.nl of je kunt contact opnemen met Paul Lenting (Vestigingsdirecteur) tel: 0224-214700

Gelieve geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze vacature

Terug naar het overzicht

Direct reageren op deze vacature
* Verplichte velden


Zoeken in vacatures
Volg ons ook via:                

    @martinschilder

@jappie23 Bedankt Gerard!
27 februari
Martin Schilder Groep

T: 072 - 541 06 81
E: contact@martinschilder.nl
W: www.werkenbijmartinschilder.nl